Fatura kayıp ilanı sayfasından şirket, iş yeri veya şahıs adına düzenlenmiş olan Seri ve Sıra numaralı fatura ve irsaliyeli faturaların kayıp ilanları verilmektedir. Fatura kayıp ilanı vermek istiyorum diyorsanız en uygun fiyat avantajı ile gazete kayıp ilanı verme servisimizi aramanız yeterlidir.

Herhangi bir sebepten dolayı faturaların kaybolması durumunda gazeteye verilen ilan türleridir. faturalarınızın veya fatura koçanlarının kaybolması durumunda verilir. Kaybolan faturaların seri numarası ve sıra numarasının belirtilmesi, eğer biliniyor ise kaybolma tarihleri yazılır. Ayrıca şahıs firması ise isim soy isim belirtilmelidir. Şirket ise şirketin tam ünvanı da eklenerek ilan metni oluşturulma aşaması tamamlanır. Vergi dairesi ve vergi numarası, mersis numarası ilan metnine eklenilebilir. hazırlanan ilan metniniz en uygun fiyat seçeneğini sunan gazetede ertesi gün yayınlanır.

Hürriyet gazetesine fatura kayıp ilanı

Fatura kayıp ilanları Hürriyet gazetesine İstanbul Baskısı, Ankara Baskısı, tüm Türkiye geneli baskısı olarak verilir.

Posta gazetesine fatura kayıp ilanı

Posta gazetesi seri ilan sayfalarına fatura kayıp ilanları verildikten bir gün sonra yayınlanır.

Sabah gazetesi Sarı Sayfalar Fatura kayıp ilanı

Sabah gazetesinin Sarı sayfalar ve seri ilanlar sayfalarına kayıp olan fatura ve fatura koçanı ilanı verilir.

Bunların yanı sıra yerel gazetelere de buradan fatura kayıp ilanları verilmektedir. İlan detayları ve en uygun fiyatlı gazete seçenekleri için bizi arayın. İlan iletişim telefonlarına bu sayfadan www.kayipilanivermek.com/iletisim/ ulaşınız.

Yayın Tarihi İlan Metni İlan Türü Yayın Bölgesi